Dům a byt

Nákup bydlení za výhodnou cenu

Ceny nemovitostí stále rostou, a proto si řekneme, jak je koupit levně. Řešením může být také mobilní dům, protože jejich cena je výrazně nižší.

Nákup bydlení za výhodnou cenu

Užitečné tipy

Sen vlastního bydlení se realizuje mnohdy těžko, protože hlavním problémem jsou finance, kdy ceny stále rostou, což znamená vydělávat mnoho let na bydlení. Sice tu jsou hypotéky, s kterými můžeme peníze získat hned, ovšem řada lidí na ně ani nedosáhne, protože mají malý finanční příjem, nebo jiný problém. Proto se zaměříme na to, jak se dostat k nemovitosti za nízkou cen. Jednou z fungujících meto je nákup nemovitosti v exekuci, přičemž to vyžaduje opatrnost a více práce.

vlastní nemovitost

Zásadní výhoda je však v tom, že můžeme ušetřit třetinu částky, což můžou být milionové finance, což je spousta peněz. Řada lidí takto s nemovitostmi obchoduje, protože rozdíl mezi pořizovací a prodejní cenou může být velký. Když dluhy nepřevyšují celkově hodnotu budovy, tak se vyplatí nákup přímo od vlastníka a následně se domluví s exekutorem. Když se dluh příliš vysoký, tak počkejte na nařízenou dražbu, což nějakou dobu trvá, ale vyplatí se to.

Mobilní dům

Pod vlastním bydlením si většina lidí představí nemovitost s pevnými základy, ale nemusí tomu tak být. Můžete totiž zvážit možnost mobilního domu prodeje Lavarohouse, u kterého se nemáte čeho bát, protože ty dnešní poskytují plnohodnotné bydlení, ve kterém Vám rozhodně nebude nic chybět. Zajímavá je především jejich pořizovací cena, protože ta je o dost níže oproti běžnému bydlení. Pro mladé páry je to tedy vhodné řešení, jak si, pořídit něco vlastního za rozumné peníze.

finance na bydlení

Máme při tom dvě možnosti, a to koupit nový či použitý domě. U těch nových výrobci umožňují si vše hezky nakonfigurovat, takže vše bude nové a podle Vašich představ. Použité mají za sebou nějakou historii, ale jsou výrazně levnější, takže nám postačí ještě menší rozpočet. Do určitých rozměrů nemusím mít ani stavební povolení, což je o starost méně. Velká výhoda je rozhodně v možností přesouvání, přičemž dopravu zajistí společnost, takže si s ní nemusíte lámat hlavu.